Oct 5, 2013

DIY Inspo : Céline Tartan

Bir ekose kumaş düşünün, ama ne evdeki battaniyenizin modelinde ne de giydiğiniz ekose gömleklerdeki kadar küçük ve ince. Céline'in bu sene özellikle moda haftalarında sokaklarda boy gösteren ekoseli tasarımları,alışık olunanın çok ama çok ötesinde. 

Nitekim hem kalıplar hayli geniş hem de ekoseleri çok büyük. Hem de çantadan, kabana kadar geniş bir alana yayılmış durumda. Bence bu sene sadece gömleklerle yetinmeyip, ekose kumaşları çanta ve aksesuarlarınıza da ekleyin. Ya da büyük ekoseli kumaşlardan olur da bulursanız, en yakındaki terzinin yolunu tutun. :)


Think a tartan fabric that has no similarity with your blanket in your home or that thin and tiny as on your tartan shirts. Céline's tartan designs which have seen a lot on fashion week street style is really far from that we used to. 

Thus, its moulds and tartans are huge. And also it spreads from coats to bags. So, i think in this winter, don't be contented just with you tartan shirts and add some tartans to your bags and accessories. Or if you have chance to find huge tartans, go to the closest tailor. :)













Till last photos : here

Last photo  : here


0 comments:

Post a Comment