Mar 27, 2013

Editorial : 60s Make-Up



Her sezon ayrı bir yıl aralığı modada gündeme gelse de benim için hiç değişmeyen 50'ler ve özellikle de 60'ların stili. Şimdi ise 60'lardayız. 

Editorialların hemen hemen tamamında bu dönemin göz alıcı makyajını yapmak için şunlara ihtiyacımız var : tutti-frutti tonlarında rujlar, çekebildiğiniz kadar uzun eyelinerlar ; gözleri giydiren  ve volumeünü arttıran maskaralar, kabartılmış saçın üstüne bağlanan naif fular ve örtüler...  Bu editorialsa şu son 2 yıldır moda olan cufflarla bütünleştirilerek Linda Cantarello'nun önderliğinde modern bir 60'lar yorumuna dönüşmüş.



Despite every year another 10 years period is fashionable, for me 50s and 60s are my all time favourite. Now we are in 60s.

In most editorials we need these for do an excellent make-up of this period : lipsticks in tutti-frutti tones, eyeliners that lasts long, mascaras that increases eyes' volume and foulards that woren on swelled hair. In this editorial, with the interpretation of Linda Cantarello, using cuffs are turned into a modern 60s.
















Susanna Macchia, Vogue Italia, March 2013, n. 751, p. 336
With Alba de Marinis


Armani, L'Oreal, Linda Cantarello

0 comments:

Post a Comment