Feb 15, 2013

Home : Re - Chocolate DIY

Sevgililer Günü'nden 1 gün sonra gelse de bu post, o kadar da da önemli değil aslında. Özellikle Sevgililer Günü için kasmayı pek sevmiyorum sanırım. Diyeceğim şudur ki ben böyle küçük sürprizlere bayılırım, siz de yapın edin çevrenizdekileri mutlu edin derim ben. Bu kalp çikolatalar, herhangi bir hediyenize eklemek ve başka özel günlerde de vermek için küçük bir detaydan ibaret. 

Despite this post came 1 day afte the Valentine's Day, it's not a big deal. I think I don't like to push myself for that day. Anyway, i love little details and you can add these lovely heart chocolates to your present or give them in some special days. 





İhtiyacınız olanlar / What You Need


Çikolataları benmari usulü eritiyoruz. Sonrasında eriyen çikolataları kalpli kaplara döküyoruz. İçine isterseniz kahve-tarçın-fındık da ekleyebilirsiniz. Sonrasında buzluğa koyuyoruz ve birkaç saat tutuyoruz. 
İkinci kısma geçtiğimizdeyse, kalpli çikolataları önce folyoya sonra fırın kaplama kağıdına sarıyoruz, en son da etrafına tül geçirip hediye paketine bantlıyoruz. 

Melt the chocolate in a bain-marie and pour these melted chocolates into heart mould. You can add some cinnamon, coffee or nuts also. After, put it into a freezer for some hours. 
In the second part, wrap the chocolates in an aluminum foil and after in a cooking paper. To finish, wrap it into a tulle and tape it with a scoth.









0 comments:

Post a Comment