Dec 11, 2012

Jingle All The Way / Charlotte Olympia

Hazır Yılbaşı da yaklaşıyor ve siz de kendinize ya da çevrenizdekilere özel bir şeyler tasarlamak; kendin yap projeleri oluşturmak istiyorsanız; Charlotte Olympia'nın 2012 Noel için tasarladığı "Jingle All The Way" adlı tasarımlarına bir göz atın derim.

Topuklulara takılıp -sonrasında da istenildiğinde çıkartılabilinecek kırmızı kurdeleler olsun, puding kıvamında çantalar olsun, minik inciler olsun ya da gümüş simler olsun umarım sizin de ilhamınız oluur!

So the Christmaas is coming and if you are thinking to design or make a "do it yourself" projects to yourself or to your friends; check out these Jingle All The Way/Charlotte Olympia collection which are designed for Christmas 2012. I hope that he ribbons which can be added to pumps or stilettos, pearls, bags like puddings or silver simes will inspire you all the way for spirit of Christmas!




                          

 Topuklunuza sadece bileğe eklemek için alacağınız kumaşı istediğiniz şekilde donatın ve çıt çıtlarını dikip ayakkabının üstüne takın.


  Get some fabric to add your pumps to your ankle and add what inspires you then hand stitch the fasteners.



Bu kadar abartmayıp topuklu üstüne konduracağınız küçük bir kırmızı kurdeleyle günü kurtarabilirsiniz.;)


With adding a red ribbon you can overcome that day.;)






 Siyah babetleriniz belki de boyama vaktiniz geldi da geçiyor. Yılbaşını fırsat bilip onları 2 ya da 3 Noel rengine boyayın.

 Maybe it's time to colourize your black ballerines. So with the opportunity of Christmas, paint them in 2 or 3 colours of Noel.
 Gümüş sim - tutkal ve ek olarak da kırmızı-siyah kontörle Charlotte Olmypia klasiği olan babetlerden ilhamınızı alın.   With silver simes,glue and black-red textile pens; get your inspiration from the ballerines of Charlotte Olympia.


                          





Bir pudingi ya da eriyen dondurmayı andıran bu çantanın herhangi bir detayını kullanabilirsiniz. Örneğin çantanızın fermuarına deriniz yoksa keçeden -ki bence yılbaşı ruhuna daha da uygun- bu tarz motifler yapıp ortasından da bir halka geçirip fermuara ekleyebilirsiniz. Sonra istediğiniz zaman çıkarırsınız hem. =)

You can use any detail of these pudding or melting ice-cream looking bag. For exemple, you can make shapes from woven felt -which is more suitable to the spirit of Christmas then leather- and then slip a hole of that shape to add it your zipper of bags. So that you get bored, you can take it out easily. =)




Photos From : Vogue Paris

2 comments: